• Tilfredshedsgaranti
  • Smarte produkter
  • Bedst til gaver
Meny

Ring til os: 88 82 64 94

Revitive Cirkulationstræner

Bedre blodcirkulation - mens du gør andre ting!

1.995,-  

På lager

Produktinfo
Bedømmelser

Produktinfo

Har du brug for bedre blodcirkulation?
Dårlig blodcirkulation er mere almindeligt, end du tror. Det gør ondt og giver hævede, kolde og urolige ben. Heldigvis findes der en løsning. Revitive Cirkulationstræner er udviklet til at give dig bedre blodcirkulation, mens du sidder og gør andre ting. Den bruges af tusindvis af skandinaver hver dag. Læs videre og find ud af, hvordan Revitive Cirkulationstræner kan hjælpe dig.


Flere muligheder
Revitive Cirkulationstræner placeres foran dig, mens du sidder i en stol eller sofa, gerne mens du læser avis, en bog eller ser TV. Fødderne placeres ovenpå, og apparatet tændes. Milde, elektriske impulser stimulerer lægmusklerne, og blod pumpes ned i fødderne. Du vil se på dine ben, at musklerne arbejder. Denne teknologi har været brugt til behandling i 50 år og bruges af fysioterapeuter og behandlingssteder mod smerter, hævelser og kolde fødder. Den leveres med to pads, som kan bruges til behandling af andre muskelgrupper.


Passer til alle
Revitive Cirkulationstræner er meget enkel at bruge, og det tager kun nogle sekunder at lære at bruge den. Efter 30 minutters brug har læggene gennemgået et træningsforløb, som svarer til at gå på trapper. Den bruges af alt fra idrætsudøvere til mennesker plaget af urolige, hævede ben og kolde fødder. Uanset din form vil du sandsynligvis mærke forbedring efter kort tid.

BESTIL I DAG OG BLIV OVERBEVIST!

Varenummer: 18-221

Bedømmelser

hævede ben Review by aglaja
Rangering
Jeg kan ikke vide om den også hjælper mod hævede ben. Det handler jo ikke om blodcirkulation, men snarere om nyrefunktionen? (Indsendt den 03/03/2014)
Virkelig god Review by E. Jørgensen
Rangering
fantastisk god, behagelig velvære efter brug. (Indsendt den 12/12/2013)

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer *

  • Rangering: